Doe mee met Groene Hart Creatief


Voor aanbieders van creatieve workshops en cursussen

 • Geef je creatieve workshops en/of cursussen?
 • Wil je dat jouw aanbod beter vindbaar en zichtbaar wordt?
 • Is marketing niet speciaal 'jouw ding'?

Groene Hart Creatief is sinds 2011 een platform voor aanbieders van creatieve workshops en/of cursussen. We helpen je op verschillende manieren om jouw aanbod beter in beeld te brengen. Zodat je consequent en op een goede manier aan je marketing werkt.

Zodat mensen die online op zoek gaan, jou kunnen vinden. En zodat je ook 'in het echt' zichtbaarder wordt. 

Je kunt bij ons terecht als je creatieve cursussen en workshops geeft waarin je bijvoorbeeld iets maakt met je deelnemers. Maar ook muziekles, theater en taalcursussen passen bij Groene Hart Creatief. Of aanbod dat bedoeld is voor ontspanning of persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk alles, behalve zakelijke cursussen en trainingen.

De aanbieders die bij ons zijn aangesloten, zijn onderling heel verschillend. Sommigen zijn professioneel actief en voorzien ermee in hun levensonderhoud. Anderen zien het meer als een hobby, die desnoods geld mag kosten.

We bieden dan ook 4 verschillende vormen van ondersteuning:

GHC Basic 

'Ik geniet van extra zichtbaarheid, vindbaarheid en marketing inspiratie voor een laag bedrag, en verder doe ik mijn marketing helemaal zelf.' 
€ 54,- excl. btw.


GHC Stralend

"Ik weet nog te weinig van marketing, en/of ik heb de behoefte aan meer structuur in mijn marketing. Zodra ik meer kennis heb, en een plan van aanpak, doe ik mijn marketing helemaal zelf.'
€ 325,- excl. btw.


GHC Strategisch

'Ik wil mijn marketing niet uitbesteden maar ik heb behoefte aan professionele, individuele training, advies en steun om consequent en serieus met mijn marketing bezig te zijn en blijven.'
€ 704,- excl. btw.


GHC Uitbesteed

'Ik wil mijn social media uitbesteden omdat ik het zelf niet wil of kan doen, en ik het toch nodig heb.'
€ 584,- excl. btw.


De prijzen zijn per jaar en het jaar kan op ieder moment in gaan.
Meer weten of aanmelden? Neem contact op met Loes Vork van Vork Communicatie.

GHC Basic

 • Vermelding op de site:
  - Blokje op de homepagina
  - Eigen pagina met beschrijving van je aanbod, afbeeldingen, contactgegevens, contactformulier
  - Al jouw creatieve activiteiten op de agenda
 • Zichtbaarheid via alle overige marketing van GHC, zoals: 
  - advertenties in De Uitloper (inclusief doorplaatsing van al onze workshops op hun site)
  - advertenties in andere relevante bladen zoals de brochure van de Goudse Schouwburg
  - algemene social media berichten over GHC op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn
  - maandelijkse e-mail nieuwsbrief met DIY.
 • Je eigen social media uitingen worden door GHC gedeeld als je ons erin noemt (mention, tag)
 • Minstens iedere maand een mail met tips om je eigen marketing te verbeteren.

Kosten: € 54,- per jaar excl. btw. Het jaar kan ieder moment in gaan

Wat levert het op: deelname aan GHC betekent een boost voor de zichtbaarheid en vindbaarheid van je aanbod, zowel online als offline. Door de inspiratie en handige tips voor je eigen marketing groei je ook op dat gebied.

GHC Stralend

GHC Basic, plus: Deelname aan Stralend Werven
de praktische marketingtraining van 1 dag, door Loes Vork van Vork Communicatie.

Stralend Werven is een marketing training van één dag, speciaal voor ondernemers die zelf een marketing plan willen maken. Stralend Werven wordt twee maal per jaar gegeven.

 • Je leert de principes van marketing en de onderdelen van het marketingplan. 
 • Je ontvangt een werkboek met uitgebreide toelichting, waarmee je zelf je markeingplan kunt schrijven.
 • Je krijgt heel veel bruikbare, praktische tips om je marketing meteen al op een hoger niveau te brengen. Op een manier die bij je past. 
 • Om ervoor te zorgen dat je je voornemens ook echt uit gaat voeren, is de training inclusief 1 individuele strategiesessie met Loes Vork (enkele weken daarna).
 • Om je te helpen om je onderscheidende waarden te vinden en je eigen verhaal te vertellen is de training eveneens inclusief een biografisch waardengesprek met Reinke Chavannes, ook enkele weken daarna. 

Kosten: € 325,- per jaar, excl. btw. Het jaar kan ieder moment in gaan.

Wat levert het op: deelname aan GHC betekent verbetering van de zichtbaarheid en vindbaarheid van je aanbod, zowel online als offline. Door je deelname aan Stralend Werven vergroot je je marketingkennis en begrijp je hoe je jouw marketing succesvol kunt maken.

GHC Strategisch

GHC Basic, plus: 5 individuele strategiesessies
Vijf individuele strategiesessies van 2 uur om hands-on te werken aan je on- en offline marketing en communicatie, door Loes Vork van Vork Communicatie.

Je krijgt advies, training en praktische ondersteuning op maat. Het sluit dus precies aan bij jouw kennisniveau, jouw product én bij wie je bent. Bijvoorbeeld: strategie kiezen, middelen kiezen, doelgroep bepalen, jaarplanning, contentplan, bloggen, pitchen, site optimaliseren, SEO, social media berichten schrijven en inplannen, training in LinkedIn / Facebook / Instagram / Nieuwsbrieven maken met MailChimp, deelname aan markten, sales funnel (productopbouw) etc. De strategiesessies worden in overleg ingepland, binnen 1 jaar.

Bonus: 2 uur ondersteuning-op-afstand, bijvoorbeeld tekstredactie of telefonisch advies.

Kosten: € 704,- per jaar excl. btw. Het jaar kan op ieder moment in gaan.

Wat levert het op: deelname aan GHC betekent vergroting van de zichtbaarheid en vindbaarheid van je aanbod, zowel online als offline. De marketing strategiesessies bieden je niet alleen marketingkennis, maar ook praktische hulp, overzicht en rust. Je voert je plannen ook echt uit en merkt daardoor het resultaat. Je zet serieuze stappen in de zichtbaarheid en groei van je bedrijf.

GHC Online uitbesteed

GHC Basic, plus: Uitbesteding van je social media marketing

Onze professionele tekstschrijver besteedt 1 uur per maand aan het schrijven van teksten en social media berichten voor jouw online marketing. Deze worden uit jouw naam geplaatst op je eigen social media kanalen, zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Naar wens worden de berichten voorzien van passende stockfoto’s of het beeldmateriaal dat je zelf aanlevert. Tijdens het intakegesprek (met de tekstschrijver en Vork Communicatie) maken we jouw contentplan en updatekalender, en kun je keuzes maken over hoe we de uren voor je zullen besteden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor veel updates (vaak en/of op meerdere kanalen) of minder, maar dan inclusief enkele blogs (die je op je site kunt plaatsen).

Kosten: € 584,- per jaar excl. btw. Het jaar kan ieder moment in gaan.

Wat levert het op: deelname aan GHC betekent vergroting van de zichtbaarheid en vindbaarheid van je aanbod, zowel online als offline. Bovendien is jouw bedrijf gedurende het jaar consequent en op professionele wijze online aanwezig met berichten die interessant zijn voor je doelgroep. Je hebt je handen vrij om je te concentreren op je werk en om het persoonlijke contact te onderhouden met je klanten en de mensen die contact met je opnemen. Dit pakket is ideaal voor mensen met een eigen bedrijf of praktijk die een hekel hebben aan schrijven en/of social media, professionals die moeite hebben met de taal (dyslectisch of anderstalig) en ondernemers die te weinig tijd hebben om het zelf te doen.

 

Meer weten of aanmelden?  Neem contact op met Loes Vork van Vork Communicatie

Groene Hart Creatief

Groene Hart Creatief is een initiatief van Loes Vork, Vork Communicatie.

- Concept, organisatie, eindredactie: Loes Vork van Vork Communicatie
- Website: Leo Wolff van  Boleo
- Social media updates: Irene Snijder van Kopijkat
- Verkoop ondersteuning: Marina de Horn van VHN Office
- Administratieve en organisatorische ondersteuning: Chantal Wendel van Sapphire Virtual PA
- Grafisch ontwerp drukwerk: Renate van Galen van Van Galen Design
- Fotografie: o.a. Herma van Boheemen 

Groene Hart 

Groene Hart Creatief bestrijkt het gebied tussen Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Daarin vallen de volgende plaatsen: Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Cabauw, Capelle aan den IJssel, De Meern, Diemerbroek, Driebruggen, Gouda, Gouderak, Haarzuilens, Haastrecht, Harmelen, Hazerswoude-Dorp, Hekendorp, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Kouderkerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiderdorp, Lekkerkerk, Linschoten, Lopik, Moerkapelle, Montfoort, Moordrecht, Nieuwegein, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Noordeinde, Noorden, Ouderkerk aan den IJssel, Oudewater, Polsbroek, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Snelrewaard, Stolwijk, Stompwijk, Ter Aar, Vleuten, Vlist, Waarder, Waarder, Waddinxveen, Willeskop, Willige Langerak, Woerden, Woerdense verlaat, Woubrugge, Zevenhoven, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude-Rijndijk, Zwammerdam.

 

© 2019 Groene Hart Creatief