Fietstochten Groene Hart

Ontspannen fietsen en genieten in het Groene Hart

Dit kun je doen

Fietstochten met gids
diverse afstanden

Arrangementen

Thematochten

Agendatochten

Bedrijfsuitjes

Ontdek de mooiste plekken

De Reeuwijkse Plassen, de Krimpenerwaard, de polders, rivieren en dorpjes, het Groene Hart is een prachtig gebied om heerlijk te fietsen. Het wordt helemaal genieten als je je laat meenemen door je gids naar de mooiste plekken. Onderweg vertelt je gids over het gebied en haar rijke geschiedenis.
Maak je tocht compleet en bestel er ook een heerlijke picknicklunch bij.

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Leo Wolff:


06 1518 9636


leo@fietstochtengroenehart.nl

Meer weten?

Kijk op de website: fietstochtengroenehart.nl

Volg Fietstochten Groene Hart ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Leo Wolff

Waar?
Vertrek vanaf Gouda.
Voor groepen ook andere vertrekpunten mogelijk

Wanneer?
Op afspraak
Geplande tochten vind je in de agenda

Kosten?
Vanaf 17,50 p.p.
Kijk voor alle info op de website

Een heerlijk dagje uit

Fietstochten Groene Hart staat garant voor onstpannen genieten. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en gebieden. Fiets een mooi rondje van 25 kilometer door het unieke gebied van de Reeuwijkse Plassen of ga voor een rit van 65 kilometer naar Kinderdijk. 

Voor groepen is het ook altijd mogelijk een fietstocht op maat te laten maken.

Waar je ook voor kiest, we fietsen altijd in een rustig tempo en we stoppen regelmatig. Je hebt geen bijzondere fiets nodig of een enorme conditie. Iedereen kan fietsen!

Arrangementen

Maak van je fietstocht een compleet dagje uit. Combineer je fietstocht met varen op de Reeuwijkse Plassen, ontdek het Loetbos per kano of kijk hoe de echte Goudse boerenkaas wordt gemaakt. 

Ook op het gebied van een hapje en een drankje zijn er tal van mogelijkheden. Van picknicklunch tot en met een vijfgangen-diner na afloop. Laat je verrassen en fiets van gerechtje naar gerechtje.
Een favoriet uitje is Fietsen en koken. Eerst fietsen we langs verschillende boerderijwinkels en halen daar onze producten. Daarna gaan we onder leiding van een professionele kok in de keuken aan de slag. 

Jouw wensen staan centraal. We denken graag met je mee om er een overgetelijk dagje van te maken.

Thematochten

Tochten met een bijzonder tintje. Op dit moment kun je o.a. kiezen uit:

  • Bier met ballen fietstocht: een mooie fietstocht waarbij we onderweg een paar streekbiertjes proeven met passende hapjes. En natuurlijk mogen de bitterballen niet ontbreken.
  • Fietsen met schrijvers: een complete dag waarbij je op een verrassende manier aan de slag gaat met bijzondere en inspirerende schrijfopdrachten.
  • Filosofietsen: een zinvolle dag met mini-colleges van filosoof Remko van Broekhoven en betekenisvolle gesprekken. Over bijvoorbeeld het begrip vrijheid, stoïcijns leven of hoe om te gaan met het kwaad. 

Agendatochten

Agendatochten zijn ideaal als je je individueel wilt opgeven. Gedurende het jaar zijn er verschillende tochten, waaronder ook thematochten. 

Het aanbod vind je uiteraard in de agenda.

Bedrijfsuitjes

Fietsen is een ideaal bedrijfsuitje dat helemaal op maat kan worden ingevuld. Persoonlijk en kleinschalig zijn daarbij leidend. Dat geldt ook voor de catering. Je bedrijfsuitje wordt op maat voor je samengesteld.

Je kunt een fietstocht ook combineren met een inhoudelijk programma. Denk daarbij aan teambuilding en brainstormsessies.

 

Over Leo Wolff

Ik ben een enthousiast fietser (geen wielrenner!). Voor mij is fietsen de perfecte vorm van onstpanning en het geeft mij vrijheid. Elke keer als ik door het Groene Hart fiets, krijg ik een vakantiegevoel. Dat wil ik jou ook geven.

In 2022 fietste ik van Gouda naar Spanje en weer terug. Over dit geweldige avontuur schrijf ik een boek dat in het voorjaar van 2023 uitkomt.