Zentangle tekenen


portret Anoeska

 

zentangle tekenen

Workshops - curusussen 
Zentangle - Zendala - Tiles

Waar?
Gouda

Kosten?
Workshops: vanaf 15,-
Cursus: 95,-

Wanneer?
nieuwe data volgen binnenkort

Al sinds jaren maak ik met veel plezier Zentangle® tekeningen en nu kan ik het jou ook leren! 
In de zomer van 2015 ben ik naar de Verenigde Staten gereisd om daar het docentenseminar van Rick Roberts en Maria Thomas te volgen (de oprichters van Zentangle.) Ik zit vol inspiratie en heb inmiddels verschillende workshops gepland.

Zentangle tekenen is een ontspannen, mindful manier van het tekenen van patronen, de tangles. Bovenal is het vooral erg leuk! De Zentangle methode gaat er vanuit dat een tekening niets hoeft voor te stellen, dat werkt erg bevrijdend. Je zult ook merken dat elke Zentangle tekening anders is.

We nemen tijdens de workshops de tijd om elkaars werk te bekijken, dit is vaak een bron van inspiratie. Voor het volgen van deze workshops is geen tekenervaring nodig. 

Bij Vrij Expressief kun je verschillende workshops op het gebied van Zentangle tekenen volgen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om na de basis verder te gaan met de verdiepingsworkshop waarin ik je onder andere wat meer tips en trucs leer op het gebied van schaduw aanbrengen. Een andere leuke uitdaging daarna is het tekenen op zwart papier of op Renaissance papier. Een Zendala maken, een kruising tussen een mandala en een zentangle tekening, is ook een optie. Voor alle mogelijkheden neem je een kijkje op de website van Vrij Expressief.

Is het iets voor mij? 
Lijkt het je leuk maar denk je ‘Ik kan helemaal niet tekenen’? Geen probleem!! Voor het maken van Zentangle tekeningen is geen tekenervaring nodig. De workshops en de cursus zijn zo opgebouwd dat ze ook voor beginners goed te volgen zijn.

Contactinformatie

Anoeska Waardenburg

Website: vrijexpressief.nl

Facebook: Vrij Expressief

© 2018 Groene Hart Creatief