Creatief met zentangle


voorbeeld zentangle

 

voorbeeld zentangle

Workshops - Zentangle - Zendala - Kleurplaten voor volwassenen
Kinderfeestjes - Verjaardag - Evenementen

Waar?
Gouda en op aanvraag ook op locatie

Kosten?
Workshop 2 uur: 25,-
Workshop 4 uur: 50,- 
Kinderfeestje: op aanvraag

Wanneer?
Op aanvraag

Zentangle is sinds januari 2011 een wezenlijk onderdeel van mijn leven. Het zorgt voor rust en helpt om stressvolle momenten het hoofd te bieden. Deze ervaring geef ik graag door in mijn workshops.

Basis en Vervolgworkshops: je leert tanglen op een tile van 3,5 inch (8,91 cm) in het vierkant. Dit is zwart op wit of wit op zwart. Bij de vervolgworkshops staat verdieping centraal door het toepassen van verfraaiingen en extra schaduwtechnieken.

Specials zijn bijvoorbeeld Zendala’s tekenen en ontwerpen (Zentangle in een mandala-vorm), tanglen op de Renaissance (bruin-getinte) tiles met de sepia pennen en kleurpotloden, tanglen met gekleurde fineliners en schaduwen met kleurpotlood.

Ook andere creatieve toepassingen met andere media wil ik graag promoten. Zelf heb ik de Vierkante Zendala (naam is een “oxymoron”) ontwikkeld naar aanleiding van een stempelworkshop in 2010. De methode is geïnspireerd door het werk van Escher – de regelmatige vlakvullingen.
Na Boekselen workshops gevolgd te hebben bij Loes Vork is ook Found & Tangled (de Zentangle versie van Altered Text) een Zentangle geïnspireerde manier van werken geworden.

Open Studio is vrij tanglen op de vaste locatie.
Wil je (onder begeleiding) tanglen, zijn er tangles waar je graag tips & trucs bij wilt krijgen om die aan te pakken of samen gezellig tanglen? Dit is allemaal mogelijk! (Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.)

(Kinder-)feesten en evenementen
Ik ben regelmatig aanwezig op evenementen. Hier heb je altijd de mogelijkheid om het Zentangle tekenen uit te proberen binnen het thema van het evenment.
Ook voor (kinder-, thema-, vrijgezellige, verjaardags- en familie-) feesten zijn er verschillende mogelijkheden van standaard Zentangle tot toepassingen met het werken met sjablonen, Zentangle rondom stempelteksten, het maken van je eigen kleurplaat met Zentangle (en daarna natuurlijk ook inkleuren!).
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contactinformatie

Elefantangle
Arja de Lange Huisman

Website: elefantangle.blogspot.nl

Tel: 06 2635 6955

Kijk ook op Facebook 

© 2018 Groene Hart Creatief