Creatief met zentangle


voorbeeld zentangle

 

voorbeeld zentangle

Workshops - Zentangle - Zendala - Kleurplaten voor volwassenen
Kinderfeestjes - Verjaardag - Evenementen

Waar?
Op een locatie naar keuze op aanvraag

Wanneer?
Op aanvraag kom ik graag op jouw locatie een workshop geven

Kosten? 
Een dagdeel (2 uur workshop): 25,- p.p.
Hele dag (4 uur workshop incl lunchpauze): 50,- p.p.

 

Zentangle is sinds januari 2011 een wezenlijk onderdeel van Arja ’s leven. Elke avond voor het slapen gaan tekent ze. Hierdoor wordt haar nachtrust niet meer verstoord door haar energiek en creatief bruisend hoofd en zijn de nachten nu echt om bij te komen van haar dagelijkse bezigheden. Ook om stressvolle momenten het hoofd te bieden is Zentangle echt een aanrader, weet Arja uit ervaring.

Dit wenst ze iedereen toe en met de workshops wil ze graag het mindfulle van Zentangle doorgeven. 

Standaard zijn de Basis en Vervolgworkshops: leren tanglen op een tile van 3,5 inch (8,91 cm) in het vierkant. Dit is zwart op wit of wit op zwart. Vervolg betekent ook vooral verdieping van Zentangle door het toepassen van verfraaiingen en extra schaduwtechnieken.

Specials zijn bijvoorbeeld Zendala’s tekenen én ontwerpen (Zentangle in een mandala-vorm), tanglen op de Renaissance (bruin-getinte) tiles met de sepia pennen en kleurpotloden, tanglen met gekleurde fineliners en schaduwen met kleurpotlood. Hiervoor is het wel gewenst eerst een Basis workshop gevolgd te hebben.

Ook andere creatieve toepassingen met andere media wil Arja graag promoten. Zelf heeft ze de Vierkante Zendala (naam is een “oxymoron”) ontwikkeld naar aanleiding van een stempelworkshop in 2010. De methode is geïnspireerd door het werk van Escher – de regelmatige vlakvullingen. 

Na Boekselen workshops gevolgd te hebben bij Loes Vork is ook Found & Tangled (de Zentangle versie van Altered Text) een Zentangle geïnspireerde manier van werken geworden van Arja.

(Kinder-) Feesten en evenementen
Arja is regelmatig aanwezig op evenementen. Hier geeft ze altijd de mogelijkheid om het Zentangle tekenen uit te proberen binnen het thema van het evenment. 

Ook voor (kinder-, thema-, vrijgezellige, verjaardags- en familie-) feesten heeft Arja verschillende mogelijkheden van standaard Zentangle tot toepassingen met het werken met sjablonen, Zentangle rondom stempelteksten, het maken van je eigen kleurplaat met Zentangle (en daarna natuurlijk ook inkleuren!). Voor meer informatie hierover, neem aub contact op.

Contactinformatie

Elefantangle
Arja de Lange Huisman

Website: elefantangle.blogspot.nl

Tel: 06 2635 6955

Kijk ook op Facebook 

© 2019 Groene Hart Creatief