Zangschool Anjo van Hemert

Zingen voor iedereen – bedrijven, scholen, koren

Dit kun je doen

Zangles
Workshops voor kinderen en volwassenen
Workshops voor bedrijven
Stemvorming voor koren
Muziekstudio huren

Of je nu 8 of 88 jaar oud bent, zangles helpt om lekker te zingen. En zingen is een heerlijke manier om stress te verminderen. Je kiest zelf je repertoire waarbij ik je natuurlijk kan ik adviseren. Bij ongemak doen we oefeningen, zodat jij gemakkelijk leert zingen.

Of je nu klassiek wilt leren zingen of musical, pop, jazz of kleinkunst, ik help je om je doel te bereiken. We zoeken naar een makkelijke manier van zingen, zonder druk op de keel en met een goede ademsteun. En dan ... kun je heerlijk stralen en vertel je je verhaal zingend!

Anjo geeft individuele zanglessen en workshops aan groepen, in bedrijven en aan koren.

De thuisbasis van de zangschool is de sfeervolle muziekstudio aan de van der Palmstraat in Gouda. Hier is alles wat je nodig hebt om vrij te zingen, zoals de piano, gitaar, versterkers en microfoons. Je kunt ook in Pijnacker terecht voor zangles van Anjo.

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Anjo van Hemert:


06 429 90 758


anjo@anjovanhemert.nl

Meer weten?

Kijk op de website: anjovanhemert.nl

Volg Zangschool Anjo van Hemert ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Anjo van Hemert

Waar?
Zangles in Gouda en Pijnacker.
Workshops in en rondom Gouda.

Wanneer?
Op afspraak

Kosten?
Op aanvraag, neem contact op.

Zangles

Wil jij beter leren zingen? De Zangschool is er voor alle stemsoorten: sopraan, mezzosopraan, alt, tenor, bariton of bas. Iedereen vanaf 8 jaar, die zin heeft om lekker te zingen, is welkom.

Tijdens zangles ga je aan de slag met zangtechniek, dit doe je met inzingers en oefeningen. Je past de techniek toe in een door jou gekozen lied, aria of duet. Je krijgt bij elke les feedback en leerdoelen.

Kies voor individuele of duo-les van 30, 45 of 60 minuten.
De eerste les is een proefles, daarna werk je met strippenkaarten van 4 lessen.

Workshops

Anjo verzorgt workshops of afspraak. Dit kan bij een feestje, een verjaardag of een jubileum van bijvoorbeeld je sportclub. Met afwisselend repertoire maken we er een leuk samenzijn van, waar je ook nog wat van opsteekt.

Een workshop duurt 60 tot 75 minuten.

Workshops voor bedrijven

Kies voor een leuke verbindende workshop als bedrijfsuitje. Het werkt als teambuilding, je leert elkaar weer eens heel anders kennen.

Anjo verzorgt ook workshops bij scholen, kinderdagverblijven en verpleeghuizen.

Stemvorming voor koren

In een workshop bij jouw koor gaan we op een speelse manier aan de slag met ademsteun en technische zangoefeningen.

We zoeken naar de vele verschillende kleuren binnen de mogelijkheden die de muziek biedt. Dit geldt voor klassieke koren, maar ook voor zangkoren met een pop- of musicalrepertoire. Dus zet die eerste stap om jouw koor naar een hoger plan te tillen en bel of mail me voor een afspraak! Graag kom ik een keer luisteren en maak ik met jullie een plan van aanpak

Muziekstudio huren

Heb je belangstelling om de muziekstudio te huren? De sfeervolle ruimte is geschikt voor kleine bijeenkomsten en heeft een eigen ingang, keuken en toilet. De piano is altijd goed gestemd en er is zitgelegenheid voor 35 mensen.

Anjo van Hemert

Ik zing al sinds mijn vroege jeugd. Mijn gitaar en ik zongen samen Let it be en Angie. Later ontdekte ik Bach en opera. Ik houd van alle kleuren en wil niet kiezen, dat zie je terug in mijn logo. Het zijn de kleuren van mijn zang en van die van mijn leerlingen.

De kleuren komen ook terug in mijn concerten, recitals in de kerk of op mijn balkon. Ik zing cantatediensten, bruiloften, feestjes en uitvaarten. Ik zing graag jouw gevoel eruit tijdens een speciale gebeurtenis en laat in een persoonlijk lied horen wat jij wilt zeggen.