Proef en Plezier


wijn proeven

wijnglazen

wijnlokaal

Workshops Wijnproeven - Wijngenieten

Waar?
Montfoort
Ook op locatie.

Wanneer?
Op afspraak

Kosten?
vanaf 22,50 p.p. (minimaal 8 personen)

Workshop wijnproeven
Ben je een liefhebber van wijn? Maak dan gebruik van deze leuke wijnworkshop!
Door het ruime aanbod wijnen in de gemiddelde supermarkt of slijter loop je figuurlijk tegen een muur van wijnflessen aan. Er is veel keuzes zoals landen, regio’s en diverse druivenrassen. Waar moet je beginnen?

Tijdens de workshop wijnproeven leer je hoe wijn in elkaar zit en hoe de smaak is opgebouwd, vanuit de typedruif maar ook vanuit je persoonlijke ervaring. Gedurende 2,5 uur word je geïnformeerd en krijgje 6 wijnen te proeven en wat hapjes om de wijn ook nog anders te ervaren.

Na deze workshop weet je waarop je moet letten wanneer je een fles wijn gaat uitzoeken in de winkel, passend bij je smaak of gelegenheid van drinken.

Workshop wijngenieten 
Kun je ook echt genieten van een glas wijn? Naast de aanbod van de wijn is ook de aandacht in de media de afgelopen jaren flink gegroeid. De huidige trend is dat wijndrinkers bewuster zijn en meer bereid zijn om een betere wijnen te kopen.

De workshop wijngenieten is een vervolg van de wijnworkshop wijnproeven. We zoemen dieper in op de herkomst gebieden en de het maken van wijn. Gedurende 2,5 uur word je geïnformeerd en krijg je 6 wijnen te proeven en wat hapjes om de wijn anders te ervaren. Allemaal wijnen met een bijzondere herkomst of druivenras.

Op onze website vind je naast diverse workshops ook allerlei arrangementen. Neem gerust een kijkje.

Proost!  

Contactinformatie

Proef en Plezier
Marcel & Judith Oostendorp

Website: proefenplezier.nl

Tel.: 06 5141 4232

Volg Proef en Plezier ook op Facebook

© 2019 Groene Hart Creatief