Schilder en tekenlessen


schilder en tekenlessen

Marijke Abbink

potlodenset creatief kleurenarchief

Waar?
Woerden

Wanneer?

27 november 13.30 - 16.30 uur:
workshop Hundertwasser, schilderen op muziek, met aquarel en stift

Kosten
schilder- en tekenlessen volwassenen vanaf 12,50 per les, excl. materialen
schilder- en tekenlessen kinderen: 13,50 per les, incl. materialen
workshops: vanaf 12,-

Ik ben Marijke Abbink en geef ruim 15 jaar en met veel plezier teken- en schilderlessen in Woerden en omgeving. Ik ben autodidact, mijn eigen school heet creatiefkleurenarchief, op de gelijknamige website kun je meer informatie vinden. Zie ook op facebook mijn eigen werkpagina met recente fotoverslagen van diverse lessen.

Verder geef ik af en toe workshops en buitentekenlessen. In de tekenlessen wordt met verschillende materialen gewerkt. Bij de schilderlessen wordt acrylverf gebruikt. In mijn lessen worden diverse technieken geleerd en actualiteiten gevolgd.

Daarnaast vind ik de eigenheid en creatieve aanleg van de leerling belangrijk om aandacht te geven.

Op 5 en 6 oktober 2019 doe ik mee aan de Atelierroute in Woerden in het inloophuis met kanker.
Voel je welkom om kennis met mijn werk en met mij te maken!

Contactinformatie

Marijke Abbink

Website: creatiefkleurenarchief.nl

Tel.: 06 4411 2946

Volg creatiefkleurenarchief ook op Facebook

© 2019 Groene Hart Creatief