Tackle je uitdaging, creatief!

Helemaal niets delen over je probleem en tóch je oplossing vinden

Dit kun je doen

Tackle je uitdaging!
- Creatief
- Gescheiden vaders
- Familie & Vrienden 
- Teamtraining

In de ‘Tackle je uitdaging!’ – workshop-coachsessie vind je jouw unieke oplossingen via “simpele” opdrachten in een heel stille setting, binnen 60 minuten.

Tijdens en na de opdrachten hoef je met niemand iets te delen. Alleen jij weet aan welk probleem je werkt. Als je wilt, kan je zelfs je camera uit zetten waardoor je geheel anoniem mee doet.

Je ontdekt nieuwe inzichten en je weet welke actie je gaat ondernemen; je kunt positief en krachtig verder.

De opdrachten van de ‘Tackle’ kan je hergebruiken. Bij iedere volgende uitdagingen, beslissingen en veranderingen thuis en op het werk weet je precies wat je kunt doen.

De ‘Tackle je uitdaging!’ volg je online gevolgd of op locatie. Ik mail je kort tevoren de link en welke materialen handig zijn om klaar te hebben liggen. Alleen ‘pen & papier’ is in principe genoeg.

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Ella de Jong:


info@elladejong.com

Meer weten?

Kijk op de website: elladejong.com

Volg Tackle je uitdaging, creatief! ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Ella de Jong

Waar? 
Online of op afspraak op locatie

Wanneer?
Kijk in de agenda

Kosten?
€75 voor de 90 minuten Tackle – creatief
Per tweetal aanmelden: €100

 

Tackle je uitdaging! - creatief

Houd je van rustig, eenvoudig creatief bezig zijn? Heb je een uitdaging waarover je niet wilt praten? Wil je heel relaxed oplossingen vinden waardoor je positief verder kunt?

Zet je creativiteit in, krijg inzichten en ontdek je persoonlijke plan. Alles in stilte, in jouw bubbel en zonder iets te hoeven delen.

In deze (online) workshop vind je oplossingen voor jouw uitdaging. Alles blijft bij jou. Je hoeft niets te delen. Jouw camera kan zelfs uit staan, als je dat wilt. Met zeer toegankelijke, creatieve opdrachten ontdek je jouw persoonlijke antwoorden.

De opdrachten hebben als basis de theorie van oplossingsgericht werken. Ella voegde de creativiteit toe vanwege de meerwaarde en haar eigen passie.

Deze workshop duurt 90 minuten en volg je online of op afspraak op locatie.

Tackle je uitdaging! – Gescheiden vaders

Je bent met andere gescheiden vaders, dat voelt heel steunend. Niemand deelt iets, iedereen werkt zijn eigen uitdaging uit. Je werkt in je eigen veilige bubbel. Ella is de enige die, heel rustig, praat. Zij hoeft niets te weten van jouw uitdaging, jouw probleem. De deelnemers horen elkaar niet. Jouw camera kan zelfs op ‘off’ staan.

Iedereen vindt zijn eigen persoonlijke antwoorden. Iedereen ontdekt zijn unieke oplossingen en inzichten.

Deze workshop duurt 60 minuten en volg je online of op afspraak op locatie.

Tackle je uitdaging! – Familie & Vrienden

Een uitstekende manier om met familie en vrienden die (heel) ver weg wonen een leuke, waardevolle tijd te hebben. Je organiseert deze ‘Tackle’ op een heel eenvoudige manier: iedereen online, iedereen vrolijk aan de slag op een plekje ergens op de wereld.

Iedereen ontdekt zijn unieke oplossingen en inzichten. Wie wil kan vooraf en achteraf delen wat de uitdaging is en wat de uitkomsten zijn. Over de leuke, ontspannen opdrachten kan sowieso nog heel lang gesproken worden. Je helpt jezelf, je bent samen en je hebt simpele, vrolijk makende tools om elkaar te helpen in de toekomst!

Deze workshop duurt 90 minuten en volg je online of op afspraak op locatie.

Tackle je uitdaging! – Teamtraining-workshop

Hoe zorg je voor een goede sfeer in je team? Wat kan je doen of zeggen als iemand het moeilijk heeft? Door de ‘Tackle’ te ervaren weet je hoe ‘eenvoudig’ het kan zijn en vooral hoe waardevol het is om de juiste vragen te stellen.

Ieder teamlid werkt zijn/haar/hun uitdaging uit. Niemand zegt iets, iedereen werkt zijn eigen uitdaging uit. Ella is de enige die, heel rustig, praat. Zij hoeft niets te weten van de uitdagingen; de problemen. Na afloop zijn er unieke, persoonlijke antwoorden gevonden.
De ‘opdrachten’ of vragen die gesteld zijn bij deze ‘‘Tackle je uitdaging! – Teamtraining’ kunnen direct toegepast worden, zowel thuis als op het werk, ongeacht de zwaarte van de problemen

Deze training-workshop duurt 90 minuten en volg je online of op afspraak op locatie.

Ella de Jong

Ella is iemand met een missie:

Sinds 2005 helpt Ella vriendelijk, vrolijk en gedreven volwassenen en kinderen. Als je met Ella werkt ervaar je hoe je op een 'lichte' manier kunt denken en communiceren, ongeacht de zwaarte van je probleem. Middels trainingen, workshops en coaching- en counselinggesprekken geeft ze deze – evidence based – manier van werken graag door.

In 'Tackle je uitdaging!' komen Ella’s kennis en enthousiasme voor het oplossingsgericht werken samen, volgens de kenners via: ‘elegant simplicity’. De toegankelijkheid van de (creatieve) opdrachten, de stilte en het vertrouwen wat Ella uitstraalt heeft mensen geholpen met de meest uiteenlopende problemen. Bij sommige mensen is het life changing geweest, zonder dat Ella iets wist van hun probleem.