Sketchcrawl


SketchCrawl Gouda

Tekenen bij Sketchcrawl Gouda

 

teken tijdens Sketchcrawl Gouda

Tekenen op bijzondere locaties
4x per jaar 

Wanneer en waar?
De sketchcrawls in Gouda zijn steeds (ongeveer) tegelijk met de internationale sketchcrawls:
- Zondag 3 februari 2019 13-17 uur bij GOUDasfalt
- Zaterdag 13 april 2019 11-15 uur bij Museumhaven Gouda
- Juli 2019
- November 2019, waarschijnlijk tegelijk met Zotte Zaterdag

Kosten?
Gratis! (vooraf aanmelden niet nodig)

Voor meer informatie kijk op de blog van Sketchcrawl Gouda

Voor iedereen die van tekenen houdt

Iedere drie maanden wordt er op allerlei plaatsen over de hele wereld tegelijkertijd getekend, en Gouda doet ook mee. Iedereen die plezier heeft in tekenen is van harte welkom, ook als je denkt dat je niet zo goed kunt tekenen, of als je eigenlijk niet durft!

Sketchcrawl is meestal op zaterdag. Iedere keer zoeken we een ander plekje waar je binnen en buiten kunt tekenen. Je neemt je eigen tekenspullen mee en je komt een uurtje of de hele dag. Deelname is gratis en voor alle leeftijden. Je hoeft je niet aan te melden.

Durf te tekenen

Ook van Sketchcrawl Gouda is de gratis online tekencursus Durf te tekenen (#dtt). Speciaal voor mensen die niet kunnen tekenen.

'Cursus' is een groot woord. We hebben namelijk geen verstand van tekenen. We kunnen zelf ook helemaal niet tekenen. Dat komt vooral doordat we van die mooie dingen in ons hoofd hebben, die er op papier opeens heel anders uitzien. Maar we vinden het wel leuk om te tekenen!

De reeks #dtt bestaat dan ook niet uit instructies, maar uit opdrachten waarvan je bij voorbaat al denkt 'dit kan helemaal niks worden'. Als we dat eenmaal hebben vastgesteld, kunnen we je misschien verleiden om toch je pen of potlood en schetsboek te pakken. Niet omdat het mooi moet worden, maar omdat het leuk is.

Als je je aanmeldt (klik hier om je aan te melden) dan ontvang je een jaar lang iedere week een nieuwe aflevering van #dtt. En als je per ongeluk toch blij bent met het resultaat, dan mag je je tekening naar ons mailen. Zetten we hem in de galerij.

Contactinformatie

website: sketchrawl.nl

Tel.: 06 1947 3050

Klik hier om je aan te melden voor de Sketchcrawl nieuwsbrief.

Volg Sketchcrawl Gouda ook op:
Facebook
Twitter

 

 

© 2019 Groene Hart Creatief