Sketchcrawl


SketchCrawl Gouda

Tekenen bij Sketchcrawl Gouda

 

teken tijdens Sketchcrawl Gouda

Tekenen op bijzondere locaties
4x per jaar 

Wanneer en waar?
De sketchcrawls in Gouda zijn steeds (ongeveer) tegelijk met de internationale sketchcrawls in november, januari, april en juli
Zaterdag 20 november 2018 13.30-16.30 in het oude Stadhuys te Gouda 

Kosten?
Gratis! (vooraf aanmelden niet nodig)

Voor meer informatie kijk op de blog van Sketchcrawl Gouda

Voor iedereen die van tekenen houdt

Iedere drie maanden wordt er op allerlei plaatsen over de hele wereld tegelijkertijd getekend, en Gouda doet ook mee. Iedereen die plezier heeft in tekenen is van harte welkom, ook als je denkt dat je niet zo goed kunt tekenen, of als je eigenlijk niet durft!

Sketchcrawl is steeds op zaterdag. Iedere keer zoeken we een ander plekje waar je binnen en buiten kunt tekenen. Je neemt je eigen tekenspullen mee en je komt een uurtje of de hele dag. Deelname is gratis en voor alle leeftijden. Je hoeft je niet aan te melden.

Teken de Middeleeuwen op 20 oktober 2018

Zotte Zaterdag op 20 oktober 2018 is met de vele Middeleeuws geklede mensen (zoals ambachtslieden en musici) in de historische binnenstad van Gouda een prachtig evenement om te tekenen.

Deelnemers aan deze sketchcrawl nemen hun eigen tekenspullen mee en kiezen zelf hun onderwerpen. We ontvangen je en wijzen je de weg in het Oude Stadhuys, vrije inloop tussen 13.30 en 16.30.

Tevens hebben we werkbladen ‘Droedelen met Erasmus’ voor iedereen die het leuk vindt om creatief aan de slag te gaan met Erasmus. En mocht je per ongeluk je schetsboek of journal vergeten zijn, dan hebben wij ook nog wel papier & en een potlood voor je. Omdat het zo leuk is om samen te tekenen!

 

Contactinformatie

website: sketchrawl.nl

Tel.: 06 1947 3050

Volg Sketchcrawl Gouda ook op:
Facebook
Twitter

 

© 2018 Groene Hart Creatief