H'artStippeLeuk Servies Stippen


workshops bekers, schaaltjes en etagères stippen
voor volwassen en kinderen

Waar?
Hazerswoude Dorp

Wanneer?
elke donderdag 13.30 - 16.00 uur: inloopworkshop

Voor gezelschappen ook op afspraak.

Kosten?
inloopworkshop: 12,50 incl. materialen, koffie, thee
overige workshops vanaf 27.50

Servies Stippen? Ken je dat? Servies Stippen is ‘hot’ en helemaal van nu! Het gebeurt met speciale porseleinverf en ronde stokjes. Daarmee kun je de meest uiteenlopende, prachtige patronen maken op allerlei serviesgoed zoals bijvoorbeeld theetipjes en mokken. Of wat denk je van een zelf gestipte etagère op je high-tea tafel. Dat kan allemaal!

In deze workshop leer je niet alleen de kunst van het stippen maar vertel ik je ook hoe je kunt spelen met kleuren en diepte. Ik leer je de techniek en help je zo nodig met het kiezen van kleurcombinaties en patronen die je eerst op een gewone tegel mag uitproberen voordat je aan het 'echte' werk begint. Je zult je eigen creativiteit ontdekken en je verbazen over jou unieke eindresultaat! Want wees gerust ...iedereen kan het! Creatief of minder creatief.
Bovendien is het heerlijk ontspannend en wordt je lekker rustig zodat je helemaal relaxed weer naar huis gaat.

Eenmaal thuis laat je jou stipcreatie minstens 24 uur uitharden voordat je het in je keukenoven afbakt. Daarna is 't klaar voor gebruik en mag het gewoon in de vaatwasser.

Wat ook heel leuk is: Tijdens de workshop krijg je 10% korting op verf, de verfsets en de stokjes zodat je thuis gelijk lekker verder kunt want het is verslavend (je bent gewaarschuwd)! Maar dat is niet erg want je hebt voor deze hobby niet veel spullen of ruimte nodig en het is niet duur. En met de leuke startsets kun je thuis direct aan de slag.

Tijdens de workshop schenk ik natuurlijk onbeperkt koffie of thee en zorg ik voor iets lekkers erbij. Bovendien mag je gebruik maken van alle materialen en heb je keus uit meer dan 50 kleuren verf waaronder 'shimmers', 'glossies' en 'matte pastels' (by the way...de tegel gaat niet mee naar huis) En uiteraard staat het te stippen servies voor je klaar.

Tijdens vakanties is de donderdagmiddag gereserveerd voor de ouder/kind workshop. Tijdens deze workshop maak je een mooie etagère of een feestsetje ( je eigen beker en gebaksbordje). Tijdens de vakantie gaan de kinderen voor maar kom gerust naar de inloopworkshop dan kijk ik op dat moment of je aan kunt schuiven. Of bel van te voren even.

En o ja, nog even dit: de verf gaat niet uit je kleding dus houd daar rekening mee.

Bij de workshop 'Schaal Stippen' kies je 1 platte schaal of een kom (van ongeveer 15 à 20 cm) òf je stipt 2 kleine schaaltjes (ongeveer maatje theetipje). Bij de workshop ‘Bekers Stippen' maak je 2 bekers naar keus. Bij de workshop 'Etagère Stippen' stip je een etagère die uit 2 lagen bestaat.

Ook workshops op aanvraag zijn mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een andere dag of met een grote groep komen of tijdens een vrijgezellenfeestje samen een gebakstel maken voor de aanstaande bruid... Heb je een vraag, bel me gerust. Alles is bespreekbaar.

Contactinformatie

HetVrolijkeH'art
Wilma Pool

Website: hetvrolijkehart.nl

Tel.: 06 4576 2538 

Volg Het Vrolijke H'art ook op Facebook

 

© 2019 Groene Hart Creatief