Schetsen en schilderen

Ontwikkel bewust je teken- en schildertaal

Dit kun je doen

Schilderen 'Eigen thema'
Kennismakingsles

Bij Gerard Rietbergen krijg je haast ongemerkt les over tekenen en schilderen in een volgorde die jij kunt verwerken en benutten.
Je kunt je opgeven voor lessen als je al enige ervaring met schilderen hebt en bekend bent met kleuren- en compositieleer. Je wilt  jezelf kunstzinnig verder ontwikkelen.

Met persoonlijke aandacht prikkel ik je, bevraag ik je en bemoedig ik je en rust je toe, zodat je van de ene in de andere verrassing valt. Kijken wordt dan eerst écht zien, doorleven en schouwen. Inzicht verkrijgen door te doen en ervaren dat het ineens vanzelf gaat!.

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Gerard W. Rietbergen:


06 473 50 698


gwrietbergen@gmail.com

Meer weten?

Kijk op de website: gerardrietbergen.nl

Volg Schetsen en schilderen ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Gerard W. Rietbergen

Waar?
Gouwepalet, Omlooppad 2A Gouda

Wanneer?
dinsdag: 19.00 - 21.30 uur
donderdag: 09.30 - 12.30  uur
vrijdag: 09.30 - 12.30 uur
vrijdag: 14.00 - 16.30 uur
(uitsluitend privé les)

Schoolvakanties worden aangehouden.

Kosten?
12 lessen (3 maanden): 420,-
24 lessen (6 maanden): 750,-
Kennismakingsles: 75,- 
Losse les 75,- per keer
of 420,- voor 6 lessen

Korting, deelbetalingen en kadobon altijd in overleg.

Schilderlessen

In jouw traject krijg 12 of 24 lessen. Maatwerk en plezier in het schilderen staan centraal. Jij bepaalt mede het aantal lessen in een jaar.

In overleg met Gerard bepaal je waar je aan werkt. Dat kan van alles zijn: oefenen in technieken, kleurenleer, landschappen of portret en model tot en met de finishing touche van je schilderij. Je kunt ook diepgaander kennis maken met de verschillende stijlen, technieken en disciplines. Het maken van een portfolio komt ook aan de orde.

Je werkt in een groep van maximaal 9 deelnemers.

Losse lessen – Kennismaking

Een keer per maand kun je op zaterdag een losse les volgen. Deze lessen zijn bedoeld voor deelnemers die zich kunstzinnig verder willen ontwikkelen of willen ontdekken of mijn lessen bij je passen.

Je werkt aan je eigen schilderij (en) of tekening en krijgt advies en tips over hoe je verder kunt of juist hoe je de finishing touch aanbrengt. Je kunt ook aan iets nieuws beginnen of met diverse materialen en technieken aan de slag gaan.

Goed om te weten: Deelname alleen na afspraak.

Prive lessen

Op vrijdagmiddag is het mogelijk om lessen te volgen met maximaal 5 deelnemers. Je kunt kiezen voor een traject van 12 of 24 lessen.
De kosten bedragen 570,- voor 12 lessen en 850,- voor 24 lessen.

Omdat je werkt in een kleine groep, is er meer tijd en aandacht voor iedere deelnemer.

Goed om te weten: Er is een wachtlijst voor privé lessen. 
Wil je meer weten, neem dan even contact op.

Gerard W. Rietbergen

Gerard W. Rietbergen (1953) studeerde af aan de KABK / Koninklijke Academie van Den Haag en Willem de Koning Academie van Rotterdam.

In Gouda geeft hij les bij atelier het GouwePalet. De laatste jaren ontdekte Gerard Rietbergen zijn persoonlijke bijdrage aan de schilderkunst: een nieuwe vorm van expressionistisch imaginair schilderen die hij omschrijft als “spiritueel realisme”.