Schapenwol & speksteen

Maak een persoonlijk kunstwerk met speksteen of schapenwol

Dit kun je doen

Workshops:
werken met schapenwol
- natvilten
- naaldvilten
- sloffen maken
werken met speksteen

Therapeutische sessies
Ontspanningsmassage

Hoi lief kunstzinnig mens, ik bied graag mijn hulp aan bij het kunstzinnig werken met onze handen, wat veel voldoening geeft voor ons allebei! Het werken met natuurlijke materialen als schapenwol en speksteen biedt veel verrassende mogelijkheden om het te vormen tot een persoonlijk kunstwerk of een mooi gebruiksvoorwerp.

Op mijn website vind je verder een kunstgalerie & webshop, evenementen en een compleet overzicht van workshops en therapeutische sessies die ik met liefde verzorg. 

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Stefanie Cornelia:


0611123465


Meer weten?

Kijk op de website: stefaniecornelia.com

Volg Schapenwol & speksteen ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Stefanie Cornelia

Waar?
Oegstgeest

Wanneer?
Op afspraak, beschikbare dagen:
zaterdag-, zondag-, maandag- en woensdag

Kosten?
Vilten: 33,-
Eigen sloffen maken: 66,- 
Speksteen: 33,-
Beeldende therapie sessie met cacao: 88,- 
Ayurvedische massage: 77,-

Wandhanger natvilten & naaldvilten

We beginnen met het maken van een lap met kleuren naar keuze. Daarna maken we het zo droog mogelijk om er vervolgens een tekening op te maken met het naaldvilten. Prik je eigen afbeelding op je achtergrond en zo maak je vervolgens je eigen unieke wollige schilderij. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur met een korte pauze tussendoor.

Workshop naaldvilten
Voor deze workshop nodig ik je uit om met een eigen idee komen óf inspiratie meenemen vanuit mijn website om een 3D object te maken. Paddenstoelen, beestjes, onderzetters, seizoensversiering.. er is heel veel mogelijk. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur met een korte pauze tussendoor.

Sloffen van schapenwol

In deze workshop maak je je eigen op maat, kleur en vorm gecreëerde sloffen. We beginnen met het maken van een mal waar met een aantal lagen van schapenwol overheen wordt gewerkt zodat het warme en stevige sloffen worden. Er is veel mogelijk in de vorm, je hebt de vrijheid om je fantasie te laten gaan om er een magische draai aan te geven. Deze workshop duurt ongeveer 5 uur met een aantal pauzes.

Speksteen

Maak een steen die je bij je kunt dragen of als krachtsymbool in huis hebt. Maak het voor jezelf of voor iemand anders als persoonlijk cadeau. Je bent vrij om naar een vorm toe te werken die je van tevoren bedenkt of je mee te laten nemen in het omvormingsproces. Deze workshop duurt 3 uur met korte pauzes tussendoor.

Stefanie Cornelia

Wie is Stefanie?
Ik zie mezelf als een intuïtieve kunstenaar die samenwerkt met de natuur en verzamelt uit de natuur. Dit is de reden waarom mijn werk een communicatie met de natuur laat zien en wat ik uit de natuur verzamel, maak ik tot cadeaus voor anderen of mezelf. Werken met vilt (schapenwol), upcycling materialen, acrylverf, potloden, pastelkrijt, klei, speksteen en natuurvondsten is wat ik het liefste doe.

Werken met mijn handen is mijn grootste geschenk, ik gebruik mijn handen graag om te creëren en te helpen. Naast dat ik artistiek met mijn handen werk, draag ik graag bij aan het welzijn van het lichaam. Een belangrijke therapeutische vorm is massage, ter ere en verzorging van het lichaam.

Mijn achtergrond als beeldend therapeut heeft mij veel geleerd wat ik nu in mijn eigen vorm aan het ontwikkelen ben. Dat betekent dat er op mijn website verschillende mogelijkheden zijn met een therapeutische vorm. Ik bied op verschillende manieren een veilige plek. Dit voelt als mijn roeping: ruimte maken voor anderen. Ik ben van plan mezelf te blijven bijscholen en mij in meerdere richtingen te ontwikkelen, zodat mijn aanbod kan uitgroeien tot een mooi geheel.

Ervaring: - Art & Design (MBO) - Krachtige Creatieve Training en Coaching (minor HBO) - Vaktherapie Beeldend (HBO) - Embodied Cacao Practitioner-training - Abhyanga cursus (ayurvedische massage)