creatieve workshops en cursussen
in het Groene Hart

Pluk je geluk tijdens de Geluksroute

Dit keer een tip om een beetje gelukkiger te worden: ga op zaterdag 22 september 2018 de stad in en pluk je Geluk in Gouda. Daar vindt dan namelijk de 3e editie van de Geluksroute plaats, en Groene Hart Creatief doet mee met een Creatieve Cadeautjes Uitdeelactie.


Tijdens de Geluksroute delen mensen datgene waar ze zelf blij van worden. Gewoon, als aardig gebaar, gratis. Alle Geluksbrengers staan op de site van Geluksroute Gouda maar het is nog handiger om de app van de Geluksroute te downloaden. Bekijk het aanbod en bepaal zelf wie je bezoekt. 

Wij van Groene Hart Creatief worden erg blij van creativiteit. En die creativiteit kan vele vormen hebben. Daarom hebben we een Creatieve Cadeautjes Uitdeelactie bedacht.

Toevallige voorbijgangers en bezoekers van conceptsore Kersvers aan de Lange Groenendaal 66 in Gouda krijgen een cadeautje.

Bijvoorbeeld elk half uur, afhankelijk van het aantal cadeautjes dat we weg kunnen geven. Op zaterdag 22 september tussen 10.00 en 17.00 uur.

Bijvoorbeeld...

  • Tasjes van Eigenhandig met een kurken onderzetter met handletterquote en een kortingsbon voor een basisworkshop handletteren
  • Heerlijke gelukskoekjes, vers gebakken door Hans de Gier van Gouwe Stek.
  • Papierklemmetjes met een kaart voor 25% korting op een workshop fotoscrappen, bij Marjolein Coppens van Fun en Foto’s.
  • Prachtige setjes kaarten met bijenwas kunst (encaustic art), handgemaakt door Gonnie Rond.
  • Met de hand gerolde theepareltjes door Simon Lévelt (die daarnaast ook nog meedoet in de eigen winkel aan de Korte Tiendweg)
  • Doosjes met een mooie spreuk of een kortingskaartje voor een workshop bij en door Lodur
  • Handgemaakte talking sticks, inclusief gratis kennismakingsmeditatie bij Praktijk de Vrije Ruimte

Kom je ook langs? Neem dan meteen ons nieuwe workshopboekje mee. Daar staan overigens ook weer 3 DIY's in. Even lekker creatief bezig zijn!