Massage in beweging


massage

rugmassage

massage

Workshops - Cursussen - Opleiding
Beginners en Gevorderden

Waar?
Alphen aan den Rijn

Wanneer?
13 september 10.00 - 16.30 uur: start Massageopleiding voor allround masseur (20 dagen)
22 september 10.00 - 16.00 uur: start cursus Ontspanningsmassage (3 dagen)
22 september 10.00 - 16.00 uur: start cursus Lomi Lomi (4 dagen)
29 september 10.00 - 16.00 uur: start cursus Stoelmassage (4 dagen)

Kosten?
Kijk voor prijzen op de website

Verbeter de wereld, begin met massage.
Door zelf te masseren word je een ontspannen mens en weet je wat je de ander geeft. Wij zijn ervan overtuigd dat je door mensen te helpen zich te ontspannen je de wereld een beetje beter maakt, elke massage weer. Daarom hebben wij ons ten doel gesteld zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met het prachtige ambacht van massage.

Massage in Beweging is een kleinschalig opleidingsinstituut. Wij werken met en zijn zelf ervaren masseurs en docenten die allen op bezielde en inspirerende wijze les geven. Dat doen wij vanuit Alphen aan den Rijn in misschien wel het mooiste cursuscentrum van Nederland. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een gedegen en betaalbare massageopleiding. Maar je bent natuurlijk ook welkom voor inspirerende massageworkshops en leerzame massagecursussen.

Voor beginners en ervaren masseurs

Bij ons kun je als beginner terecht om kennis te maken met de basis van masseren. Daarin behandelen we alle technieken en aandachtspunten die daarbij van belang zijn. En daarbij hechten wij veel belang aan goede, persoonlijke begeleiding. Maar wij willen ook gevorderde en ervaren masseurs en masseuses helpen hun technieken te verbeteren en hun portfolio te vergroten. Want hoe beter iedereen masseert, hoe mooier de wereld wordt!

Contactinformatie

Massage in beweging

Website: massageinbeweging.nl

Telefoon: 06 241 202 64

© 2019 Groene Hart Creatief