Mandala-ka Inspiratie


Creatieve en bewust wordende workshops,
Mandala tekenen, Dotpainting, Mixed Media,  Oceandrum maken en beschilderen
meditatie avonden

Waar?
Bergschenhoek

Wanneer?
Neem contact op met de aanbieder voor actuele data

Al de workshops zijn ook op aanvraag voor minimaal 3 personen te boeken.

Kosten?
Workshops vanaf 30,- 
Tekenkring 15,- met gebruik van eigen materiaal, wil je mijn materiaal gebruiken 2,50 extra.
Meditatie avonden 12,50 per keer.

Creativiteit laat je hart weer zingen! Creativiteit is een prachtig medium om jezelf uit te drukken, om de energie weer te laten stromen en om je te ondersteunen bij je helingsproces in moeilijke periodes in je leven, b.v. rouw en ziekte. Creativiteit Ontspant en maakt bewuster. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat creativiteit mij zoveel gebracht heeft.
In mijn “Praktijk voor Inzicht en Healing”, waarvan Mandala-Ka Inspiratie een heel groot onderdeel is, geef ik regelmatig fijne creatieve workshops en meditatie avonden. Hieronder volgt een impressie van het aanbod workshops. Voel je welkom.

Workshop Dotpainting.
Oorspronkelijk komt deze manier van schilderen uit Australië en werd deze gebruikt door de Aboriginals. Je gebruikt hierbij stokjes of stiptools en Acrylverf. Het materiaal waarop gedot wordt is, steen, hout, kristallen, en in de laatste drie maanden van het jaar op kerstballen. Dotpainting is een hele goede manier om te ontspannen en bij jezelf te komen.

Workshop Dotpainting op Keramiek.
Bij Dotpainting op keramiek wordt er gebruik gemaakt van porseleinverf. De techniek is het zelfde maar de keramiek wordt voor een blijvend resultaat afgebakken.

Workshop Kennismaken met Mandala tekenen.
Zou je ook zo graag eens een mandala willen kunnen tekenen. Dan is deze workshop een mooie manier om kennis te maken met dit prachtige medium om te ontspannen en bij jezelf thuis te komen.

Workshop Levensboom schilderen
Hier gaan we jouw levensboom schilderen met acrylverf op canvas. Je hoeft hiervoor niet te kunnen schilderen. Het hele project wordt je begeleid en je zult versteld staan van jouw resultaat. Het is ook nog eens een heerlijke manier om te ontspannen.

Workshop Oceandrum maken en beschilderen.
Met een Oceandrum kun je zelf het geluid van de zee maken op een manier als voor jou de zee klinkt. Het woord Oceandrum roept vaak de associatie op dat je er op kunt trommelen maar dit is helaas niet mogelijk, het is namelijk een mand gevuld met zaden en bespannen met schildersdoek. Maar omdat de mand rond is kun je jouw zee oneindig en wisselend laten klinken Rollende golven en schuivend zand en schelpjes.

Tekenkring
Regelmatig zijn er bijeenkomsten van de tekenkring. Mandalatekenen is hierbij het uitgangspunt. Ik werk hierbij met thema’s maar je mag natuurlijk ook gewoon aan je eigen project werken. Ik kan je helpen en begeleiden bij de patronen maar vooral wil ik je inspireren. Het is een fijne manier om te ontspannen en regelmatig met het mandalatekenen bezig te zijn.

Meditatie avonden
Al enige tijd geef ik in mijn praktijk, avonden met geleide meditatie. Tijdens deze avonden wordt er gebruik gemaakt van Etherische olie, klankschalen en gongs. Ook komt er een stuk bewustwording aan bod. De groepjes zijn klein (Max 6 personen) en de volgende data wordt onderling weer afgestemd. De twee bestaande groepjes zijn bijna vol maar er kunnen weer nieuwe groepjes gevormd worden.

Realistische Tekeningen 
Ook maak ik Realistische Tekeningen van mens en dier in opdracht. Kijk hiervoor op de website. Hiervoor maak ik gebruik van Pastel en Kleurpotloden. Prijzen zijn afhankelijk van de wensen.

Contactinformatie

Karin v.d. Langenberg

Website: karinvandelangenberg.nl

Tel.: 06 2199 1774 

Volg Mandala-ka Inspiratiie ook op Facebook en Instagram

© 2019 Groene Hart Creatief