Zilveren sieraad maken

Ontwerp en maak je eigen ring of hanger

Dit kun je doen

Workshop zilveren sieraad
Workshop trouwringen


Laurora Edelsmederij is de winkel van Laura van der Kleijn. Wij zijn trots op ons ambacht en willen dat ook uitdragen. Daarom staat onze werkbank vooraan in de winkel, zodat je kunt zien wat wij doen.

Wij werken met zilver en goud en verwerken daar graag edelstenen en parels in, maar andere materialen zijn ook mogelijk. Je kunt bij ons in de winkel een sieraad uitzoeken of laten ontwerpen. Ook reparaties of aanpassingen van je sieraden worden in ons eigen atelier gedaan.

Wil je kennismaken met Laurora Edelsmederij? Je bent van harte welkom in onze winkel.

Lijkt het je leuk om zelf eens dit mooie ambacht te ervaren? Schrijf je dan in voor één van onze workshops.

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Laurora Edelsmederij:


06 579 80 363


info@laurora.nu

Meer weten?

Kijk op de website: laurora.nu

Volg Zilveren sieraad maken ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Laurora Edelsmederij

Waar? 
Gouda

Wanneer? 
Elke zaterdagmiddag 14.00 - 16.00 uur. 
Vooraf aanmelden.
in overleg ook op andere dagen.

Trouwringen maken alleen op afspraak

Kosten?
Ring 60,-  incl. thee/koffie en lekkers
Hanger 70,- incl. thee/koffie en lekkers
Trouwringen maken: 295,- incl. koffie/thee lekkers en lunch en excl. materiaalkosten

Workshop zilveren sieraad

Tijdens een 2,5 uur durende workshop leer je hoe je moet zagen, vijlen, schuren en polijsten. Je krijgt een stripje zilver waarmee je één van de voorbeelden namaakt, of gebruik je eigen creativiteit en maak zelf een ontwerp. Er zijn verschillende manieren om het sieraad af te werken, waardoor elk sieraad uniek en helemaal naar je eigen stijl gemaakt kan worden.

Voor aanvang van de workshop kies je zelf of je een hanger of een ring maakt. Je hoeft als groep dus niet allemaal hetzelfde te doen.

In ons monumentale pand in Gouda is een ruimte speciaal voor de workshops ingericht, met een werkbank die plaats biedt aan zes personen. Onder begeleiding van de goudsmid Laura maak je zelf een sieraad.

Uiteraard zorgen wij voor koffie en thee met iets lekkers erbij. Je kunt je met een groep inschrijven, maar ook individueel. Vanaf drie deelnemers gaat de workshop door.

Workshop trouwringen

Hoe bijzonder en mooi is het om de trouwringen die jullie elkaar geven zelf te maken?

Bij Laurora Edelsmederij is dit mogelijk. Ervaring met edelsmeden is niet nodig.

Vooraf bespreken we welk ontwerp jullie maken en wat de kosten zijn. Onder begeleiding van Laura maken jullie samen de trouwringen.

De workshop begint 's ochtends met koffie, thee en wat lekkers. We bespreken het verloop van de dag, waarna jullie zelf aan de slag gaan. Van twee strookjes edelmetaal maken jullie persoonlijke trouwringen, die helemaal bij jullie passen.

Rond het middaguur staat er een heerlijke lunch klaar.

Als de ringen helemaal naar wens zijn, zorgen wij voor de laatste belangrijke details. Denk hierbij aan stenen zetten en namen en datum graveren.

Na ongeveer een week halen jullie de trouwringen op. Dan zijn ze perfect voor jullie grote dag!

Deze workshop, inclusief koffie/thee en uitgebreide lunch, doen jullie samen voor € 295,00. Dit bedrag is exclusief de materiaalkosten die afhankelijk zijn van het gekozen ontwerp.

Laura van der Kleijn

Wie is Laura?

Laura heeft de opleiding tot goudsmid gevolgd aan de vakschool in Schoonhoven. Tijdens haar opleiding heeft zij al haar bedrijf opgezet en sinds 2018 heeft ze haar eigen winkel/atelier in Gouda. Met veel liefde en passie ontwerpt en maakt zij haar eigen sieraden.

Laura vindt het leuk om anderen ook te laten ervaren hoe het is om goudsmid te zijn. De workshops geeft zij met veel plezier en Laura zorgt er altijd voor dat je met een schitterend sieraad naar huis gaat.