De kunst van het genieten en van persoonlijke groei


set penselen en verf

voorbeeld sluieren

Workshops - Cursussen 
Persoonlijke groei - Ontspannen

Waar?
Montfoort, Willeskop
Alphen a.d. Rijn (Mindful tekenen voor ZZP-ers)

Wanneer?
Mindful tekenen: elke maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

Kosten?
Mindful tekenen: 17,50 per keer
Handletteren: vanaf 35,- per keer (incl. hand-out)

Kijk op de website voor de kosten van de overigie cursussen en workshops.
Koffie/thee, koek en materialen zijn altijd inbegrepen in de prijs.

Bij Lodur Kunstzinnige Therapie volg je workshops en cursussen op de grens van leuk, ontspannen bezig zijn en je tegelijkertijd ook persoonlijk ontwikkelen.

Vaste prik
Iedere maandagavond heb je de gelegenheid om aan te schuiven aan mijn tekentafel voor een uurtje Mindful Tekenen. Lekker met je handen werken brengt je hoofd tot rust. Genieten van wat er op je papier ontstaat met gekleurde pastelkrijt. Tekentalent of -ervaring heb je niet nodig. Het plezier in tekenen staat voorop. Want plezier ontspant en daar laad jij weer aan op! Ik verzorg alle materialen voor jou en help je eventueel op weg.

MIndful tekenen voor ZZP-ers
In 4 creatieve bijeenkomsten creatief en ontspannen tekenen met andere ondernemers. Vanuit verschillende thema's, zoals netwerken en zichtbaarheid, krijg je niet alleen meer inzicht en overzicht maar je doet ook spelenderwijs nieuwe contacten op. 
Meer info vind je op mijn site.

Handletteren
In een serie van vijf workshops ontdek je de beginselen van handletteren. Elke workshop heeft een eigen thema. Je kunt losse workshops volgen of de hele serie.
Kijk voor meer info op mijn site.

Het hele jaar door
Ook voor therapie met behulp van kunst kun je bij mij terecht. Ik help mensen die geconfronteerd zijn met kanker (en hun naasten) om weer grip hun eigen leven te krijgen. Ik heb een 100 dagen programma ontwikkeld voor het herstel van de mens die opgebrand is geraakt; “Herrijs als een Feniks”. Allemaal met behulp van kunst.

Contactinformatie

Wike de Klerk

Website: lodur.nl

Tel.: 06 – 830 83 491

© 2019 Groene Hart Creatief