Gouwe Stek

Koken doe je zo

Dit kun je doen

Kookworkshops
Catering

Gezellig koken met vrienden, familie of collega's. Kies je eigen thema voor de workshop koken doe je zo en geniet van het resultaat.
Ook leuk om te doen voor kinderen!

Het is gezellig en lekker om samen te koken met familie, vrienden of collega’s. Ook heel origineel om cadeau te doen!

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Hans de Gier:


06 573 65 808


hans@gouwestek.nl

Meer weten?

Kijk op de website: gouwestek.nl

Volg Gouwe Stek ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Hans de Gier

Waar?
Gouda 

Wanneer?
Op aanvraag
Minimaal 4 personen

Kosten?
39,50 p.p. inclusief begeleidende drankjes en materialen

Kookworkshops

Vanaf 4 personen kun je een workshop op maat boeken. We gaan dan aan de slag met een thema dat je zelf hebt uitgekozen. Of je kiest voor een thema die al geproefd en beproefd zijn, zoals: Italiaanse keuken, sushi, Spaanse tapas, seafood of maaltijdsalades.

Je gaat in kleine groepjes aan de slag. Je doet productkennis op en je kookt gezamenlijk drie gangen. Natuurlijk proef je uitgebreid van alles en geniet je van de begeleidende drankjes. Verrassend en leuk!

Catering

Gouwe Stek kan op bijna alle locaties de catering verzorgen. Ook als er (bijna) geen keukenvoorzieningen zijn. Heb je een bijzondere locatie in gedachten? Ik denk graag met je mee om je feest een smakelijke invulling te geven.

Catering bij het Gemaalhuis
Gezelschappen tot circa 30 mensen ontvang ik ook graag in het Gemaalhuis. Het Gemaalhuis staat naast de Mallemolen, aan de rand van de Goudse wijk Korte Akkeren. Het is mogelijk de molen te bezoeken en uitleg te krijgen van één van de molenaars. Leuk voor jong en oud.

Hans de Gier

Ik ben Hans de Gier en in september 2012 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf, Gouwe Stek. Na mijn opleiding tot kok, heb ik altijd in horeca en catering gewerkt. Koken - en alles wat daarbij komt kijken - is mijn passie. Ik geniet ervan als gasten het naar hun zin hebben. Ik doe er daarom alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Gastvrijheid
Gastvrijheid is me met de paplepel ingegoten. Daar draait het bij Gouwe Stek allemaal om. Hoe de invulling van je kookworkshop, feestje, jubileum of receptie er ook uitziet, ik zorg ervoor dat je gasten zich op hun gemak voelen.