Workshops make-up kleuradvies en stijladvies


kleding passen

seizoenen

kleur en stijl

kledingrek

workshops make-up - stijladvies - kleuradvies

Waar?
Alphen aan den Rijn

Kosten?
Workshop dag make-up 40+: 35,-
Workshop creativiteit en stijl: 25,-
Workshop figuur en kleding: 35,-
Workshop miskopen kledingkast: 25,-
Workshop Quick Scan kleuradvies: 30,-

Wanneer?
nieuwe data volgen binnenkort

Voor groepen (maximaal 6 deelnemers) ook op afspraak.

Workshop dag make-up 40+
Met het verstrijken van de jaren verandert ons gezicht door bijvoorbeeld hangende oogleden, vlekjes in het gezicht, dunnere wenkbrauwen. Deze workshop is bedoeld om te laten zien hoe je er mooi (nog mooier) uit kan zien. Je gaat zelf, aan de hand van mijn aanwijzingen, tijdens de workshop aan de slag om plekjes bij te werken, gezicht te egaliseren met foundation, wenkbrauwen bijwerken, oogschaduw aanbrengen, lippenstift etc.

Deze make-up workshop is speciaal voor degenen met een ouder wordende huid. De aanwezige producten mogen uitgeprobeerd worden, zo kan je zelf ontdekken wat voor jou prettige producten zijn. Na afloop is de gebruikte make-up eventueel te koop.
Tijdsduur ongeveer 2 ½ uur. Maximaal 4 personen

Workshop creativiteit en stijl
Altijd al willen weten waarom je bijvoorbeeld voorkeur hebt voor een bepaalde kledingstijl of waarom je bepaalde kledingstukken (liever) niet draagt. In deze workshop ga je een collage maken van kledingstukken en accessoires die je uit tijdschriften knipt. Aan de hand van karaktereigenschappen, een korte vragenlijst en jouw gemaakte collage, wordt duidelijk welke kledingstijl(en) bij jou hoort/horen.

Van tevoren ontvang je van mij een vragenlijst en een lijst met karaktereigenschappen. Tijdens de workshop ga je aan de slag met jouw collage. Daarna worden de stijlpersoonlijkheden besproken en bekijken we met elkaar de collages. Tenslotte bepalen we welke stijlpersoonlijkheid/-heden bij iemand past/passen. Na afloop ontvang je een stijlkaart of meerdere stijlkaarten afhankelijk welke stijlpersoonlijkheid of stijlpersoonlijkheden je bent.
Tijdsduur ongeveer 1 ½ - 2 uur.  Maximaal 6 personen.

Workshop figuur en kleding
Welke kleding past het beste bij jouw lichaamsvorm? Na deze workshop weet je het! Tijdens deze workshop gaan we met elkaar de lichaamsvormen analyseren en krijg je direct uitleg over de pasvormen die goed voor jou zijn. Onder andere worden de halslijnen, broeken, rokken, jurken, mouwen etc. besproken.

Tijdens de workshop maakt 1 van de aanwezigen aantekeningen in jouw werkboekje. Na afloop krijg je het werkboekje met tips mee.
Tijdsduur ongeveer 2 uur. Maximaal 4 personen.

Workshop miskopen kledingkast
In deze workshop wordt bekeken wat de redenen zijn waarom je bepaalde kleding niet (meer) draagt. Neem kleding mee waarover je twijfelt of het je goed staat. Samen kijken we of het inderdaad een miskoop is en zo ja, waarom.

Alle deelnemers aan de workshop wordt gevraagd om 5 tot 10 kledingstukken mee te nemen waar zij vragen over heeft. Tijdens de passessie wordt bekeken waarom iemand het kledingstuk niet draagt (is het de kleur? de stof? het model? de stijl?). Tevens wordt bekeken of het kledingstuk geschikt gemaakt kan worden voor dragen.
Tijdsduur ongeveer 1 ½- 2 uur  Maximaal 4 personen.

N.B.: het is een aanrader om de workshop figuur en kleding en eventueel de workshop creativiteit en stijl eerst te volgen voordat je deze workshop volgt. Het is geen must, ook zonder voorkennis is deze workshop leerzaam en gezellig.

Workshop QuickScan kleuradvies
Deze workshop is bedoeld om kennis te maken met een kleuradvies voor kleding. Op basis van haarkleur, huidskleur en kleur ogen wordt gekeken welke kledingkleuren het beste bij jou staan.

Tijdens de workshop ga je met elkaar aan de slag om te bepalen of je een lente, zomer, herfst of wintertype bent. Daarna wordt door Kleur en Stijl bij Marjan een snel kleuradvies gedaan. Na afloop ontvang je een kleurenkaart en een kortingsbon ter waarde van € 20,- voor een uitgebreid kleuradvies ter waarde van € 85,-
Tijdsduur ongeveer 2 uur.

Uiteraard zijn deze workshops ook in een vast groepsverband (vriendinnen, collega’s, familie) te boeken. Datum en tijdstip zijn dan in overleg te bepalen. De bovenstaande workshops zijn ook individueel af te spreken. 

Contactinformatie

Kleur en stijl bij Marjan

Website: kleurenstijlbijmarjan.nl 

Tel: 0172 852 101

© 2018 Groene Hart Creatief