Leer Indonesisch koken


indonesisch gerecht

indonesische specerijen

KiosKana

Workshops Indonesisch koken

Waar?
Op locatie

Wanneer?
In overleg

Kosten?
vanaf 25,- per persoon

Zelf aan de slag met authentieke Indonesische gerechten! 

Tijdens de workshop leer je de Indonesische gerechten op authentieke wijze bereiden. En natuurlijk altijd met verse ingrediënten. Zelf je 'boemboe' maken is helemaal niet moeilijk en veel lekkerder dan een kruidenpasta van de supermarkt.

Onder begeleiding van Rurie leer je de beste ‘tips and tricks’ die je zelf thuis in je eigen keuken kunt toepassen.

Elk gerecht heeft een verhaal
Rurie kan veel vertellen over de herkomst van gerechten. En de manier waarop ze vandaag de dag nog in Indonesië worden bereid. Tijdens het koken wordt er natuurlijk ook veel geproefd, gepraat en gelachen.

Voor de workshops heb je geen kookervaring nodig. Je hoeft alleen maar een eigfen mes en snijplank mee te nemen. Voor alle ingredienten wordt gezorgd.

Naast een goed gevulde maag ga je naar huis met veel nieuwe kennis, de recepten en een lijst met goede adressen voor het inkopen van je ingrediënten. Zo kunnen ze thuis ook van je nieuwe kookkunsten genieten. Met speciale dieetwensen zoals vegan of glutenvrij kunnen we rekening houden.

Contactinformatie

KiosKana

Website: kioskana.com

Tel.: 06 3100 5236

Volg KiosKana ook op
Facebook, Twitter en Instagram

© 2019 Groene Hart Creatief