Een huis zoals jij dat wil: Doe het samen!


logo Jerome Brands

 

Je hebt de keuze uit verschillende workshops; “Jouw nieuwbouwhuis”, “Minder energie verbruiken, maar hoe” en “Ontwerp je eigen droomkeuken of -badkamer”

Waar?
Gouda (Ook op locatie)

Wanneer?
Neem contact op met de aanbieder voor actuele data 

Tip
Vraag met de hele buurt de workshop aan! Altijd leuk om op die manier de buren (beter) te leren te kennen. De workshops kunnen namelijk, ook op andere data, tijden & locatie gehouden worden.

Kosten
Workshop Jouw nieuwbouwhuis: 19,50 p.p.
Workshop Minder energie verbruiken, maar hoe? 19,50 p.p.
Workshop Ontwerp je eigen droomkeuken of -badkamer: 24,50 p.p.

Tip
Neem gezellig je partner mee! (voor half geld!) Immers twee weten er meer dan één.

Workshop “Jouw nieuwbouwhuis”

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw nieuwbouwhuis! Vanaf nu ben je de baas over de indeling van je eigen huis! Een mooie maar ook een grote klus met diverse keuzes: Waar komen de stopcontacten? Aanbouw of toch een dakkapel? Etc. etc. Kom beslagen ten ijs. Ook bij de kopersbegeleider en bijvoorbeeld de keukenleverancier. Voorkom keuzes waarvan je later spijt krijgt.

Workshop “Minder energie verbruiken maar hoe?”

Van het gas af, warmtepompen, infrarood verwarming, WTW, weet jij het nog? Rustig afwachten terwijl je energierekening maar stijgt of actief aan de slag? In deze workshop informeer ik je objectief over de belangrijkste / nieuwste mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen en om daarmee je energierekening te verlagen.

Workshop “Ontwerp je eigen droomkeuken of -badkamer!”

Kookeiland, regendouche,....... Voor de leverancier is het ontwerp ook een kostenpost, zij willen verkopen! Krijg je dan wel een eerlijk advies? Een ontwerp kun je best wel zelf maken, als je maar de richtlijnen in de gaten houd. In een kleine groep gaan we actief aan de slag. Na de workshop heb je een eigen ontwerp.

Contactinformatie

Jérôme Brands

Website: jeromebrands.nl

Telefoonnummer: 06 3738 2545

Volg Jérôme Brands ook op Facebook

© 2019 Groene Hart Creatief