Helder en intens coaching

Vind je eigen draad terug

Dit kun je doen

Workshop Verweven Leven
Coachsessies voor hoogsensitieve mensen (HSP)

Wilma Smith is coach bij hoogsensitiviteit, én weefster.

Als coach help ik je om inzicht te krijgen in hoe je in elkaar zit, zodat je beter bij jezelf kunt zijn en je eigen keuzes kunt maken. Ook geef ik je handvatten om anders met je sensitiviteit om te gaan, zodat je je persoonlijke kracht hierin vindt.

Als weefster begeleid ik je bij het weven van een klein weefsel, waarin je op een creatieve manier inzicht krijgt in een bepaald vraagstuk waar je tegen aan loopt. Door intuïtief draden te kiezen en te verwerken op een weefraam, ga je patronen en verbindingen zien, die veel duidelijk kunnen maken in korte tijd.

Tijdens het Pinksterweekend in mei, doe ik mee met Pinkst’Art: een kunstroute in de gemeente Zuidplas. Op allerlei locaties in de vier dorpen die bij Zuidplas horen, stellen kunstenaars hun werk tentoon. Het is gratis, en je kunt alle informatie vinden op pinkstartzuidplas.nl.
Mijn weefwerk kun je op 19 en 20 mei vinden in de Muziekschool MozArt, Schubertstraat 50, Nieuwerkerk ad Ijssel, geopend van 11.00-17.00 uur.
Leuk om je te ontmoeten op Pinkst’Art!

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Wilma Smith:


06 526 18 162


info@helderenintens.nl

Meer weten?

Kijk op de website: helderenintens.nl

Volg Helder en intens coaching ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Wilma Smith

Waar?
Gouda

Wanneer?
Kijk in de agenda

Kosten?
€89,00 p.p.,
incl. alle materialen, koffie, thee en wat lekkers

Verweven Leven

Als het een warboeltje is in je hoofd of in je leven, heb je een frisse kijk nodig, en nieuwe inzichten. Hoe zou het zijn als je alle draadjes in je leven uit elkaar kon zoeken en opnieuw in elkaar verwerken?

In de workshop Verweven Leven kies je intuïtief draden uit die met jouw thema te maken hebben. Je verwerkt ze in een weefwerkje – het is niet moeilijk! Net matjes vlechten van vroeger op school. Dat weefwerk laat je zien hoe het allemaal samenhangt.
Je krijgt heldere ideeën over wat je wel en wat je niet wilt. En je kunt beslissen hoe je het nu anders gaat aanpakken met die nieuwe inzichten!

Voor thee, koffie en wat lekkers wordt gezorgd.
De workshop is van 10.30 tot 15.30 uur met een lunchpauze. Je lunch neem je zelf mee.

Wilma Smith

Toen ik jaren geleden door een burnout werd stopgezet, ben ik op onderzoek gegaan wat er aan de hand was. Via coaching en therapie kwam ik uit bij een coachopleiding, waar ik me als een vis in het water voelde. Daarna volgden andere opleidingen zoals ‘Lichaamswerk in coaching’ en ‘HSP-begeleider’. Daarnaast ging ik meer doen met weven – dat deed ik al een paar jaar, en ook daarin heb ik een aantal cursussen gevolgd. Op dradenleven.nl zie je meer daarover.

Het mooiste vind ik, om mensen inzicht te geven in hoe ze in elkaar zitten, en welke patronen ze steeds herhalen. Dan kun je gaan werken aan het veranderen van die patronen. Dat geeft een bewuster, vrijer en opener manier van leven. En dat kun je met woorden doen, in een coachsessie, maar ook – heel mooi – in een weefwerk. Een unieke manier van creatief en intuïtief bezig zijn, die diep door kan werken.