Les in het bespelen van een instrument of zingen


Gitaar

 

Optreden met band

 

Duet

Muzieklessen bij de Goudse Popschool

Waar?
Reeuwijk

Wanneer?
Ons seizoen loopt gelijk met de scholen. Van 27 augustus 2018 t/m 20 juli 2019.

Kosten?
Zie voor meer informatie onze website via de contactpagina

 

 

Instrument- en zanglessen

Als je goed op een muziekinstrument wil leren spelen of als je goed wil leren zingen dan ben je bij de Goudse Popschool aan het juiste adres. Individuele instrument- en zanglessen kunnen op ieder moment in het schooljaar worden gestart.

Een team van jonge-, enthousiaste- en vakkundige docenten dat bekend is met de hedendaagse muziekstromingen geeft muzieklessen op maat. Lessen voor  drums, (bas)gitaar, piano, keyboard, DJ-ing, beat creation, bandcoaching, zang en singer/songwriting kunnen op ieder moment in het schooljaar worden gestart.

Voor alle lessen kan éénmalig een gratis- en vrijblijvende proefles worden gevolgd. Na het volgen van deze proefles is het mogelijk om direct te beginnen met de eerste lesronde. Het aantal lessen per lesronde staat vermeld op onze website. 

Wil je meer weten over het aanbod en de missie van de Goudse Popschool? Ga dan naar onze website, via de contactpagina. Wil jij je muzikale talent verder ontwikkelen? Kom dan naar de Goudse Popschool. Twijfel dus niet en meld je aan voor één van onze gratis proeflessen!

Contactinformatie

John Radersma

Website: goudsepopschool.nl

Tel: 06 50 52 15 67

Volg de Goudse Popschool ook op:
Facebook

 

© 2019 Groene Hart Creatief