Fotoscrappen bij Fun en foto’s

Maak een kunstwerkje met je foto’s

Dit kun je doen

Ontdekkingsworkshop
Scraptafel
Focus workshop
Schoolalbum workshop
Mini-album maken

Heb je foto’s in een schoenendoos of op de computer, waar je graag wat mee wilt doen? Of die je graag wilt laten zien?

Bij de workshops van Plezier met foto’s maak je met die foto’s, een fotosjabloon en een schaar of snijliniaal een fotocollage die gezien mag worden. Tijdens de workshop liggen alle materialen die je hiervoor nodig hebt voor je klaar.

De workshops zijn altijd inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Marjolein Coppens:


06 3882 8331


info@fun-en-fotos.nl

Meer weten?

Kijk op de website: fun-en-fotos.nl

Volg Fotoscrappen bij Fun en foto’s ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Marjolein Coppens

Waar?
Gouda

Wanneer?
Kijk in de agenda

Workshops ook op aanvraag

Kosten?
Scraptafel: 18,-  p.p.
Overige workshops: 22,- p.p.
Dagworkshop: 47,- p.p.

Ontdekkingsworkshop

Tijdens een ontdekkingsworkshop leer je, hoe je met een fotosjabloon en je eigen foto’s, een leuke fotopagina maakt. Voor deze creatieve workshop met vrienden of collega’s is alles wat je nodig hebt max. 10 foto’s en drie uur tijd. Ik zorg voor de fotosjablonen, het papier, alle andere benodigdheden en koffie of thee. De gemaakte fotopagina (30x30 cm) kan je in een lijst bewaren of is het begin van een album.

Heb je geen ervaring met scrappen met fotosjablonen? Start dan met deze workshop, voordat je een vervolgworkshop doet.

Scraptafel

Tijdens een scraptafel ga je aan de slag met je eigen foto’s en/of met de pagina’s die je af wilt maken. Je maakt gebruik van mijn sjablonen, materialen en tips. En natuurlijk is er koffie of thee.

Focus workshop

Tijdens een Focus workshop werk je met een speciale techniek of fotosjabloon. Je krijgt eerst uitleg met voorbeelden, demonstraties en je oefent de techniek. Daarna ga je zelf aan de slag.

Voor de focus workshop met een bepaalde techniek is het handig als je één of twee pagina’s meeneemt, waar alleen de foto-compositie al is opgeplakt. Op deze manier gebruik je de beschikbare tijd voornamelijk om de betreffende techniek te oefenen.

Ook kun je een focus workshop combineren met een scraptafel, en zo een hele dag workshops volgen (van 10.00 tot 17.00 uur).

Schoolalbum workshop

Heb je ook de schoolfoto’s van je kind of kleinkind thuis in een la liggen?
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met deze foto’s op pagina’s van 25x25 cm. We gebruiken zowel de portretfoto als de klassenfoto en werken met 25x25 en 30x30 fotosjablonen. Ook hier zijn er veel voorbeelden ter inspiratie.

Mini album

Tijdens deze workshop maak je een album met een afwijkende vorm of maat: de pagina’s snijden we zelf en je maakt zoveel pagina’s als je wilt. Nadat de foto’s zijn geplakt (al dan niet met een fotosjabloon) en de pagina’s zijn gedecoreerd, bind je het geheel in met knopen, touwtjes of een spiraal.

Bij deze workshop maak je gebruik van verschillende sjablonen: 15x15, 20x20, 25x25 of 30x30. Ook met de harmonica-sjablonen kun je een mini-album maken.

Dagworkshop Melbourne

Tijdens een dagworkshop ga je aan de slag met een speciaal project. Bij de dagworkshop ‘Melbourne’ is dat een pagina die op een speciale manier kan open klappen. Je kan hierin op een leuke manier meerdere foto’s verwerken, en zo je album vullen met een ander soortige pagina.

Voor deze workshop heb je een fotomal en een bladenset nodig, als je mee wilt doen kan ik daarvoor zorgen. Verder natuurlijk je eigen foto’s !

Marjolein Coppens

Mijn naam is Marjolein Coppens en sinds 2011 geef ik workshops met fotosjablonen: scrappen. Op een crea-beurs ontdekte ik de mallen van Azza. Hun manier van scrappen, met de nadruk op de foto’s, spreekt mij aan.

Na een paar jaar zelf scrappen en workshops volgen, volgde ik bij Azza de opleiding tot cursusleidster. Ik volg regelmatig aanvullende cursussen, bijvoorbeeld als er een nieuwe techniek of sjabloon uitkomt. Op basis van de materialen ontwikkel ik mijn workshops.