Fotowandelingen


fotowandelen met Charlie Taylor

 

fotowandeling Charlie Taylor

 

otowandeling in Zuid Holland met Charlie Taylor

Charlie Taylor Photography Club
fotowandelingen
beginners - gevorderden

Waar?
Overal in Zuid Holland

Wanneer?
1 x per maand op zondag
Data volgen
Tijd: afhankelijk van seizoen (i.v.m. licht)

Kosten?
15,- p.p.
Mogelijk extra kosten als er bijv. vervoer 
geregeld moet worden.

Charlie Taylor Photography Club is voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie; alle vaardigheidsniveaus en alle apparatuur zijn welkom! Mijn doel is om een community van fotografen op te bouwen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van vaardigheden/ leren van elkaar. Je ontmoet andere aspirant-fotografen en hebt onderweg de kans om je fotografische vaardigheden te verbeteren.

Locaties en tijden van de wandelingen zijn afhankelijk van het seizoen en het onderwerp. Er kunnen enkele zeer vroege ochtenden of late avondscheuten zijn. De resultaten zullen laten zien waarom je zo vroeg bent opgestaan!

Ontmoetingspunten worden van tevoren voor elke wandeling gedetailleerd beschreven. Ik help je met al je vragen. Als je niet zeker weet hoe je camera werkt, vergeet dan niet om de handleiding mee te nemen (voor het geval dat).

Wandelingen worden 6 maanden van tevoren gepland, zodat je een overzicht hebt van wat er gaat komen. Deze wandelingen  zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie. Als je vragen of specifieke verzoeken hebt, neem dan contact met me op.

Contactinformatie

Charlie Taylor Photography Club

Website: charlietaylor.nl

Tel.: 06 1454 2019

Volg Charlie Taylor ook op:
Instagram, Facebook en Twitter 

© 2019 Groene Hart Creatief