Workshops schilderen en tekenen


zomerworkshops schilderen en tekenen

portret schilderen

Tekenen - Schilderen - Workshops - Zomercursussen

Waar?
Boskoop en Hazerswoude Rijndijk

Kosten?
3-daagse zomercursus: 147,50

Wanneer?
Neem svp contact op, data volgen!

Ook workshops op maat en privélessen!

Drie dagen achter elkaar in een ontspannen sfeer geconcentreerd kunnen werken aan een portret! De workshops zijn toegankelijk voor beginnende en meer gevorderde tekenaars/schilders. Doordat de groepen klein worden gehouden bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding en aandacht.

De workshops worden begeleid door kunstschilder en illustrator Hans Verbeek. Er kan met diverse materialen worden gewerkt, bijvoorbeeld acryl of olieverf, potlood, krijt, houtskool.

De zomerworkshops in Boskoop vinden plaats in onze poldertuin, tussen de fruitbomen. We kunnen werken onder partytenten om beschermd te zijn tegen de zon of een spatje regen. Als het weer tegenvalt werken we binnen in het huis/atelier.

Behalve voor de genoemde data is het mogelijk af te spreken voor een “eigen” workshop voor een of meerdere dagen: bijvoorbeeld als u zelf met uw groepje collega’s, vriend(inn)en of familie wilt komen schilderen. Zo’n op maat gemaakte workshop is leuk als bedrijfsuitje of cadeau bij jubileum of andere speciale gelegenheid. In overleg wordt afgestemd hoe en wanneer we de workshop invullen.

Contactinformatie

Hans Verbeek

Website: hansverbeek.eu

Telefoon: 06 2854 1713

© 2018 Groene Hart Creatief