Mindfulness Gouda


logo Mindfulness Gouda

 

Laura Onstenk Mindfulness Gouda

 

vlonder in het park

Mindfulness - Workshop - Training
Geschikt voor iedereen

Waar?
Gouda

Kosten?
Workshop: 15,-

Wanneer?
Nieuwe data nog niet bekend

Goed zorgen voor jezelf. Heel beknopt is dat wat je leert als je mindfulness beoefent. Beoefent, want het is niet zomaar stilzitten. Je moet ervoor werken, maar het loont. En het mooie is: je kunt het nooit fout doen. Tijdens de workshop ervaar je door een aantal korte meditaties wat mindfulness inhoudt. Ook doen we een oefening die je laat stilstaan bij wat belangrijk voor je is.

Na deze workshop ben je in staat om dagelijks rustmomenten voor jezelf te creëren, die je helpen om goed voor jezelf te zorgen. Mensen die dagelijks mindfulness beoefenen, ervaren veel voordelen van deze levenshouding. Meer rust in hun hoofd, beter luisteren naar hun hart, opgewekter zijn, meer creativiteit, rustiger blijven in emotionele of stressvolle situaties. Paradoxaal genoeg doen ze dit door juist niet te streven naar prettige ervaringen. Juist door het los te laten, komt het naar ze toe.

Toegegeven, dit bereik je niet in één workshop van 2 uur. Daar is wekenlange, zo niet maandenlange oefening voor nodig. Toch heb je na afloop van de workshop al enkele eenvoudige oefeningen in je rugzak die je zonder begeleiding kan uitvoeren, en die je meer in contact brengen met je lichaam en gevoel. Een cadeautje aan jezelf dus!

Ben je door de workshop nieuwsgierig geworden naar de 8-weekse training, dan kan ik je daar uiteraard alles over vertellen. Maar ook mensen die het liever bij een eenmalige kennismaking houden, zijn van harte welkom.

Iedereen kan deelnemen, zolang er geen sprake is van ernstige psychische problematiek. Ook een fysieke beperking hoeft geen belemmering te zijn om mindfulness te beoefenen. Mocht je desondanks twijfelen of deelname voor jou op dit moment een goed idee is, dan kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Dit geldt ook als je meer wilt weten over mij of over de 8-weekse training.

Contactinformatie

Laura Onstenk

Website: mindfulnessgouda.nl

Tel: 06 4611 3332

© 2017 Groene Hart Creatief