Workshops make-up kleuradvies en stijladvies


mooi bij Marjan

make-upworkshop bij Mooi bij Marjan

kledingrek met stijlvoorbeelden

workshops make-up - stijladvies - kleuradvies

Waar?
Alphen aan den Rijn

Kosten?
Workshop stijladvies: 20,-
Workshop kleuradvies: 25,-
Workshop make-up: 20,-

Wanneer?
Nieuwe data zijn nog niet bekend
Maximaal 4 personen

Voor groepen ook op afspraak

Workshop stijlpersoonlijkheid
Altijd al willen weten waarom je bijvoorbeeld voorkeur hebt voor een bepaalde kledingstijl of waarom je bepaalde kledingstukken (liever) niet draagt? Tijdens een analyse van jouw persoonlijke stijl wordt duidelijk welke stijl of stijlen bij jouw persoonlijkheid pas(sen). Aan de hand van karaktereigenschappen, een korte analyse en de kleding die je meeneemt, hoor je van mij wat jouw persoonlijke kledingstijl is.
Na afloop ontvang je een stijlkaart. Tijdsduur ongeveer 1 ½ uur.

Workshop quickscan kleuradvies
Deze workshop is bedoeld om kennis te maken met een kleuradvies voor kleding. Op basis van haarkleur, huidskleur en kleur ogen wordt gekeken welke kledingkleuren het beste bij jou staan. Tijdens de workshop ga je met elkaar aan de slag om te bepalen of je een lente, zomer, herfst of wintertype bent. Daarna wordt door Kleur en Stijl bij Marjan een snel kleuradvies gedaan.
Na afloop ontvang je een kleurenkaart en een kortingsbon ter waarde van € 20,- voor een uitgebreid kleuradvies ter waarde van € 85,- Tijdsduur ongeveer 2 uur.

Workshop make-up  “accent op de ogen”
In deze workshop staat de make-up van de ogen centraal. Je krijgt tips om jouw ogen meer te accentueren of mooier te maken en je gaat zelf tijdens de workshop aan de slag. Tijdsduur ongeveer 1 ½ uur. 

Contactinformatie

Mooi bij Marjan
Kleur en stijl bij Marjan

Website: mooibijmarjan.nl 
                 kleurenstijlbijmarjan.nl 

Tel: 0172 852 101

© 2017 Groene Hart Creatief